Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Andreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !

Data introducerii: 31-03-2008

Un dans pasional şi “forme” fără cusur! Asta a prezentat vineri seara, la “Dansez pentru tine”, Andreea Bălan. Rochia extrem de sexy pe care a purtat-o la tango i-a cam jucat feste senzualei cântăreţe, oferind în schimb publicului o imagine completă a lenjeriei vedetei.

“Interesant finalul, aş spune eu”, a mărturisit, zâmbind, Ştefan Bănică junior. Andreea şi partenerul ei de dans, Petrişor Ruge, tocmai încheiaseră în forţă un pasional tango cu câteva mişcări extrem de provocatoare, care au dezvelit complet “posteriorul” vedetei.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook