Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 15 ~ Cristina Rus va naste un baietel in martie

Data introducerii: 18-03-2010

Cristina Rus va naste un baietel in martieCantareata Cristina Rus a reusit dupa 2 sarcini pierdute si cu ajutorul mai multor tratamente de fertilitate sa ramana insarcinata.


Aceasta va naste un baietel cel mai probabil la sfarsitul acestei luni, iar emotiile ei sunt din ce in ce mai mari.

Sotul Cristinei Rus, este in culmea fericirii deoarece isi doreste foarte mult un copil, iar sotia sa ii va indeplini cat de curand acest vis.

Cristina a fost invitata astazi, 18 martie, in emisiunea lui Maruta, Happy Hour de la ProTv, unde va dezvalui mai mult despre sarcina ei si fericirea aducerii pe lume a primului sau copil.

Autor: Raluca N.



Pagina 15 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Enrique, atacat la concertFlorin Chilian a primit 2.300 lei de la hotii de melodiiRihanna nu vrea sa pozeze nudMaruta: «Nu i-am luat locul lui Teo»Andreea Marin, o gravida sexy!Christina Aguilera a pozat nudMonica s-a certat cu Irinel la Bucharest Fashion WeekCristina Rus se iubeste cu Iulian MogaOana Zavoranu va poza in PlayboyLaura Andresan n-are 12 claseBritney face sex de la 14 aniTurcii o platesc dublu pe GABRIELA CRISTEAParis Hilton, goala in baieJustin Timberlake joaca golf pentru a ajuta copiii saraci Este posibil ca Angelina Jolie s-o piarda pe ZaharaAndreea Antonescu face practica la Penitenciarul RahovaPretul corect pentru Teo: 2.200.000 €Brad si Angelina si-au cumparat o insula in DubaiBrad Pitt o salveaza pe Angelina Jolie de la...rusine! Nunta la Pro TV
Pagina 15

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook