Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Fiul compozitorului Horia Moculescu a murit la Berlin

Data introducerii: 02-04-2008

Cauza. Surse apropiate familiei ne-au declarat ca tanarul s-ar fi sinucis, insa muzicologul a infirmat aceasta varianta!

Ion Horia Moculescu, fiul compozitorului Horia Moculescu cu cea de-a treia sotie, Ana Maria Karminke, a murit luni la Berlin. In varsta de 31 de ani, Ion Horia suferea de multa vreme de hepatita C, in stare foarte avansata, avea dureri si facea injectii cu interferon, pentru a putea combate boala.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook