Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 12 ~ Tintarenii divorteaza!

Data introducerii: 26-03-2008

Dupa ce s-a tinut de farse dind declaratii "jucause" in presa, se pare ca lui Tintareanu nu i-a mai mers ulciorul la apa si si-a luat, intr-adevar, spitul in partile moi din partea nevestei excesiv de ingaduitoare.

Omul de afaceri a povestit in repetate rinduri cum si-a inselat soata, cu deplina consimtire a acesteia, de fiecare data cind i s-a deschis apetitul pentru aventura, inclusiv in vacanta din Albania, unde, la o asa zisa "casa de sanatate", a avut o aventura cu o alta odalisca. Ca sa nu mai vorbim de masajele thailandeze, despre care pensionarul Tintarenu a povestit cu lux de amanunte.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 12 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Adela Popescu amana maritisul: 'Nu ma marit!'Ilinca Vandici - campioana nudismuluiBeyonce s-a casatorit cu Jay-ZMonica Columbeanu, amenintata si data in judecata de agentul italian!Kevin si Britney, impacare cu de-a silaFiul compozitorului Horia Moculescu a murit la BerlinMaruta a primit o masina de 50.000 de euroAndreea, cate ne-ai aratat la "Dansez pentru tine" !Priscilla Presley recunoaste: Am fost victima unui medic care m-a macelaritTintarenii divorteaza!Dana Deac are cancerMonica s-a dezbracat pe podiumMirabela Dauer s-a logodit la 60 de aniBateristul trupei ABBA a fost gasit mort in aceasta dimineataMihaela Radulescu si Dan Negru vor face o emisiune impreunaSimona Patruleasa a lasat stirile pentru modelling Paris Hilton traieste pe picior mare. Numarul 44!Cornel Pasat s-a impacat cu fosta iubita!Monica iubeste egoistLavinia: «Barbatii au o problema: nu ma atrag»
Pagina 12

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook