Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Comisia Europeana preseaza Microsoft sa separe browserul Internet Explorer de sistemul de operare

Data introducerii: 20-01-2009

Comisia Europeana s-a adresat companiei Microsift pe motiv ca implementarea browser-ului Internet Explorer in sistemele de operare Windows reprezinta o incalcare a dreptului la libera concurenta.

Opt saptamani are ragaz compania americana sa raspunda. In comunicatul Comisiei Europene se arata: "Prin integrarea Internet Explorerului in sistemul de operare Windows, Microsoft prejudiciaza competitia intre browserele web, submineaza inovatia si, in ultima instanta, limiteaza libertatea de alegere a consumatorilor. Microsoft monopolizeaza piata de software nelasandu-i pe ceilalti producatori sa castige mai multi utilizatori si, deci, sa-si dezvolte aplicatiile."

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook