Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Taxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii Concurentei

Data introducerii: 28-07-2010

Taxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiPrin Ordonanţa de urgenţă nr. 75/2010 publicată în Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 459 din 6 iulie 2010 s-au adus modificări substanţiale Legii concurenţei nr. 21/1996.

Modificările vor intra în vigoare începând cu data de 5 august 2010 şi urmează să fie clarificate şi puse în aplicare în baza legislaţiei secundare emise de Consiliul Concurenţei.

Prezentul articol îşi propune să analizeze implicaţiile Ordonanţei de urgenţă nr. 75/2010 asupra modului cum sunt taxate concentrările economice care sunt supuse procesului de autorizare de către Consiliul Concurenţei.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook