Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Ministerul Justitiei se restructureaza

Data introducerii: 05-08-2010

Ministerul Justitiei se restructureazaIn sedinta de Guvern de miercuri, 4 august 2010, a fost aprobata reorganizarea Minsiterului Justitiei si s-a stabilit numarul maxim de personal cu care ministerul va functiona incepand cu data de 1 septembrie 2010.

Hotararea de Guvern adoptata ieri stabileste ca numarul de secretari de stat sa se reduca la 2, asa cum s-a anuntat in sedinta de Guvern din 14 iulie. De asemenea, se diminueaza numarul de posturi de la 385 la 295. Din cele 90 de posturi din organigrama ministerului, 39 sunt vacante, bugetate, iar 51 ocupate. Vor fi realizate economii de 780.000 de lei pe luna.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook