Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Se pregateste modificarea Codului muncii

Data introducerii: 09-08-2010

Se pregateste modificarea Codului munciiPremierul Emil Boc a sustinut sambata, 7 august 2010, la Iasi, o conferinta de presa in care a trecut in evidenta stadiul principalelor reforme ale statului si pasii viitori.

Emil Boc: “În acest moment, Guvernul se află în faza cea mai grea a procesului de reformă şi restructurare a statului. Vor veni şi sunt în derulare proceduri de restructurare, de disponibilizare a personalului bugetar. Cu alte cuvinte, sunt vremuri care nu sunt foarte uşoare pentru ţară şi cu consecinţe dureroase pentru foarte mulţi dintre noi. Dar aceste măsuri sunt mai necesare ca oricând acestei ţări pentru a însănătoşi şi funcţionarea sistemului bugetar şi funcţionarea ţării în ansamblu, a statului în totalitate. Este exact ca la medic: când ai o boală trebuie să intervii cu un medicament care, de cele mai multe ori, nu are un gust bun, dar îţi asigură sănătatea pe termen mediu şi lung.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook