Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Comisia Europeana preseaza Microsoft sa separe browserul Internet Explorer de sistemul de operare

Data introducerii: 20-01-2009

Comisia Europeana s-a adresat companiei Microsift pe motiv ca implementarea browser-ului Internet Explorer in sistemele de operare Windows reprezinta o incalcare a dreptului la libera concurenta.

Opt saptamani are ragaz compania americana sa raspunda. In comunicatul Comisiei Europene se arata: "Prin integrarea Internet Explorerului in sistemul de operare Windows, Microsoft prejudiciaza competitia intre browserele web, submineaza inovatia si, in ultima instanta, limiteaza libertatea de alegere a consumatorilor. Microsoft monopolizeaza piata de software nelasandu-i pe ceilalti producatori sa castige mai multi utilizatori si, deci, sa-si dezvolte aplicatiile."

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Pensiile nu mai pot fi cumulate cu salariile de la stat Un roman isi recastiga viata in instantaMonica Macovei, dorita de societatea civila la JustitieRomania. 300.000 EUR daune pentru persecutii in perioada comunistaTariceanu: Guvernul ar putea majora taxa de poluare pentru masinile second-handGoian, cel mai bun fotbalist al anuluiDNA-Bucuresti are un nou sefPlanul UE de relansare economicaUniunea Europeana ne cheama sambata la serviciuDeloitte continua implementarea EU GatewayActele notariale se vor semna pe touch screenNOU: Legea Pensiilor pentru AgricultoriCSM, ingrijorat de numarul mare de pensionari in randul magistratilor Proiect de lege ref. cladirile cu risc de prabusireFrauda la BAC. Profesori si elevi trimisi in judecataPrimarul Radu Mazare, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 114 milioane de euroReuniunea ministrilor justitiei si afacerilor interne SEECPLista statelor ale caror acte notariale sunt acceptate in Romania fara apostilare si fara supralegalizareConditii mai aspre privind selectarea asistentilor maternali Studentele mamici primesc bani
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook