Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Catalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onesti

Data introducerii: 10-08-2010

Catalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiLuni, 9 august 2010, Catalin Predoiu, Ministrul Justitiei, a participat la deschiderea lucrarilor celei de-a VI-a editie a scolii internationale de vara Bucharest Summer University 2010, organizata de Academia de Studii Economice Bucuresti (ASE), cu tema „Risc si securitate in lumea globala”.

Potrivit unui comunicat al MJ, ”in cadrul discursului sau, ministrul Justitiei a facut o scurta prezentare a contextului european si a eforturilor depuse de cele 27 de state membre ale UE pentru a crea o societate libera si sigura pentru cetateni.

Click aici pentru a citi tot articolul

Alte articole din acceasi categorie:

Controale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Care sunt amenzile maxime aplicate angajatorilorModificarea si completarea Codului rutier, adoptate de GuvernNoile gTLD si riscul asupra brandurilorAdmitere INM iunie-septembrie 2011Comisia Europeana ne blocheaza drumurileGuvernul si-a angajat marti raspunderea in Parlament pe Lege salarizarii Locuri de munca vacante la Reff & Asociatii pentru absolventii de Drept promotiile 2009-2010 Administratorii de site-uri ar putea fi obligati sa modereze mesajeleCatalin Predoiu catre studenti: Munciti din greu si fiti onestiSe pregateste modificarea Codului munciiMetodologia de eliberare a licentei si brevetului de turismMinisterul Justitiei se restructureazaPosturi de judecator vacanteTermenul de introducere a rovinietei electroniceProiect de lege pentru reducerea TVA la 9% pentru unele produseTaxa de autorizare a concentrarilor economice. Implicatii ale modificarii Legii ConcurenteiVeste proasta pentru tinerii investitori! Procedurile de infiintare a unei firme s-au complicatPrecizari cu privire la recalcularea pensiilor de serviciuTraian Basescu a fost la CSMScutiri la plata penalitatilor la intretinere pentru familiile cu venituri mici
Pagina 1

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook