Pagina 8 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald
Data introducerii: 14-07-2008
Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.
Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 8 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Ciuperca piciorului, o infectie contractata la stranduri si piscineAparate invizibile de indreptat dintiiPeste 2.000 de medicamente, la pret redusIaurtul iti ofera sanatateCum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul caldCum tratam toxiinfectiile alimentareFara carne de porcCum prevenim bolile caniculeiPreveniti aparitia unor boli, in functie de antecedentele medicale ale mameiCum sa va protejati fertilitateaCopiii nu ar trebui sa se spele pe dinti dupa fiecare masaAlimentatia gravidei influenteaza sanatatea bebelusuluiCris-Tim: Sunca de Praga cu E-uri Cum sa ne ferim de caniculaCum sa ne ferim de caniculaRomanii orbesc de tineriAlimente de vara care ingrasaA inceput distribuirea celor 50.000 de flacoane de heparina catre spitale Anticancer - Zmeura cu miere la cinaSlabiti cu legume si plante aromate!