Pagina 6 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald
Data introducerii: 14-07-2008
Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.
Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:
S-a inventat microscopul care poate detecta artroza in stadiul incipientMedicamente mai ieftine de la 1 februarieTraiesc ca sa mananc sau mananc ca sa traiesc?Ardeti caloriile cu legume si fructeSucurile de portocale, de 300 de ori mai toxice decat apa de la robinetSfaturi pentru a alunga durerile de spateCele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu ziConsumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxinaGenele care influenteaza dezvoltarea gripei, identificate de cercetatoriZiua Internationala a Persoanelor cu Handicap, 3 decembrie 2008Alimente care va ajuta sa aveti un somn usorCentrofarm, pierderi la noua luniUnele tipuri de cancer mamar dispar in mod spontanCentru de dializa IHS la BrailaPro si contra vaccinarii anticancerMedicamente pentru raceala la Centrofarm Un nou vaccin anticancerFrumusete prin nutritieToti romanii trebuie sa se vaccineze contra raceliiCrenvurstii cu lapte fierti si afumati "Campofrio cu laptic" - aliment complet nesanatos