Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

6 reguli ca sa-ti redobandesti energiaTop 10 alimente anticolesterolPuterea vindecatoare a postuluiPeriajul corect indeparteaza respiratia urat mirositoareTratati astenia de primavara cu sucuri de legumeSomnul mai lung sau mai scurt de sapte ore ingrasaDetoxifierea ajuta sistemul imunitarPrajelile ataca creierulTratament revolutionar care vindeca ciroza hepaticaNucile alunga bolile cardiaceScapati de durerea din gatIarba de negi, leac pentru hepatitaStresul parintilor imbolnaveste copiiiFloricelele de porumb sunt periculoase pentru plamani?Postul iti revitalizeaza organismul Legumele ne apara de cancerReguli pentru o epilare corectaOsteoporoza ne frange oaseleControalele preventive amana imbatanireaMancatul la televizor ingrasa
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook