Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Un tanar a intrat cu masina intr-un magazin din Craiova

Data introducerii: 11-02-2008

Accident spectaculos, ieri după-amiază, la Craiova. Un şofer de 19 ani care circula cu viteză mare a încercat să evite coliziunea cu un alt autoturism, dar a intrat cu maşina în vitrina unui magazin.

Atât autovehiculul, cât şi întreaga faţadă a magazinului au fost distruse. Mai mult, maşina a făcut ravagii şi în interior. Tânărul şofer a scăpat însă nevătămat. Iar acum părinţii săi spun că vor achita factura pentru refacerea magazinului.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Scandalul EurovisionProblema traficului din Bucuresti ar putea fi rezolvata in 20 de aniSi-a impuscat elevul la ora!Antonel promite metrou in Drumul TabereiCrapa pietrele in week-endValentine’s Day, cea mai americana zi din RomaniaGeme pamantul la MateestiGeneratia fara case!Un tanar a intrat cu masina intr-un magazin din CraiovaHarta noilor complexuri rezidentiale din CapitalaSesiunea ii baga in spital pe studenti!Cetatenii care arunca necontrolat gunoaiele 'vor fi pusi la zid'Sfarsitul lumii vine in 2012LOTO "6 din 49": 29, 7, 34, 45, 13, 28Angajatii sanatosi care iau concediu medical risca dosar penalElevii bucuresteni nu vor avea teme pentru vacanta intersemestrialaPolitistul Cristian Cioaca a ajuns dupa gratii In Capitala vor fi construite 15.000 de locuri de parcareFirma care s-a ocupat de vopsirea blocurilor din Rahova spune ca e in faliment, din cauza primarului VanghelieFraude la pensiile private obligatorii!
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook