Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Scandalul Eurovision

Data introducerii: 25-02-2008

Finala selectiei nationale Eurovision, care a avut loc sambata seara, a fost castigata de Nico si Vlad Mirita, cu melodia "Pe-o margine de lume", cei doi urmand sa reprezinte Romania la semifinala internationala Eurovision Song Contest de la Belgrad, Serbia, din luna mai. Cu toate acestea, imediat dupa anuntarea castigatorilor s-a declansat scandalul.

Numeroase voci de pe forumul TVR si de pe forumurile site-urilor de stiri care prezentau informatia au acuzat ca piesa castigatoare, (muzica Andrei Tudor, text Andreea Andrei, Adina Suteu) ar fi plagiat. Acuzatorii au indicat chiar si melodia cu care, in opinia lor, seamana "Pe-o margine de lume".

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Scandalul EurovisionProblema traficului din Bucuresti ar putea fi rezolvata in 20 de aniSi-a impuscat elevul la ora!Antonel promite metrou in Drumul TabereiCrapa pietrele in week-endValentine’s Day, cea mai americana zi din RomaniaGeme pamantul la MateestiGeneratia fara case!Un tanar a intrat cu masina intr-un magazin din CraiovaHarta noilor complexuri rezidentiale din CapitalaSesiunea ii baga in spital pe studenti!Cetatenii care arunca necontrolat gunoaiele 'vor fi pusi la zid'Sfarsitul lumii vine in 2012LOTO "6 din 49": 29, 7, 34, 45, 13, 28Angajatii sanatosi care iau concediu medical risca dosar penalElevii bucuresteni nu vor avea teme pentru vacanta intersemestrialaPolitistul Cristian Cioaca a ajuns dupa gratii In Capitala vor fi construite 15.000 de locuri de parcareFirma care s-a ocupat de vopsirea blocurilor din Rahova spune ca e in faliment, din cauza primarului VanghelieFraude la pensiile private obligatorii!
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook