Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Harta noilor complexuri rezidentiale din Capitala

Data introducerii: 08-02-2008

Peste 50.000 de locuinţe vor fi construite în aproape toate zonele oraşului. Capitala va fi, în următorii ani, un adevărat şantier.

Peste 80 de proiecte rezidenţiale se află în prezent în construcţie atât în interiorul oraşului, cât şi în împrejurimi. Experţii estimează că, până în prezent, a fost anunţată ridicarea a peste 50.000 de locuinţe.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Scandalul EurovisionProblema traficului din Bucuresti ar putea fi rezolvata in 20 de aniSi-a impuscat elevul la ora!Antonel promite metrou in Drumul TabereiCrapa pietrele in week-endValentine’s Day, cea mai americana zi din RomaniaGeme pamantul la MateestiGeneratia fara case!Un tanar a intrat cu masina intr-un magazin din CraiovaHarta noilor complexuri rezidentiale din CapitalaSesiunea ii baga in spital pe studenti!Cetatenii care arunca necontrolat gunoaiele 'vor fi pusi la zid'Sfarsitul lumii vine in 2012LOTO "6 din 49": 29, 7, 34, 45, 13, 28Angajatii sanatosi care iau concediu medical risca dosar penalElevii bucuresteni nu vor avea teme pentru vacanta intersemestrialaPolitistul Cristian Cioaca a ajuns dupa gratii In Capitala vor fi construite 15.000 de locuri de parcareFirma care s-a ocupat de vopsirea blocurilor din Rahova spune ca e in faliment, din cauza primarului VanghelieFraude la pensiile private obligatorii!
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook