Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Fraude la pensiile private obligatorii!

Data introducerii: 18-01-2008

Nici nu s-a terminat bine campania în urma căreia salariaţii români până în 35 de ani şi-au putut alege pensia privată obligatorie că ies la iveală neregulile.

La Timisoara, de exemplu, mai mulţi tineri s-au trezit înscrişi la mai multe fonduri de pensii. Unii agenţi au profitat de faptul că pentru adeziune era nevoie doar de o copie după buletin şi de o semnătură. Au făcut rost de ce aveau nevoie şi au falsificat semnătura. Aşa susţine, cel putin, o studentă care a păţit-o.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Scandalul EurovisionProblema traficului din Bucuresti ar putea fi rezolvata in 20 de aniSi-a impuscat elevul la ora!Antonel promite metrou in Drumul TabereiCrapa pietrele in week-endValentine’s Day, cea mai americana zi din RomaniaGeme pamantul la MateestiGeneratia fara case!Un tanar a intrat cu masina intr-un magazin din CraiovaHarta noilor complexuri rezidentiale din CapitalaSesiunea ii baga in spital pe studenti!Cetatenii care arunca necontrolat gunoaiele 'vor fi pusi la zid'Sfarsitul lumii vine in 2012LOTO "6 din 49": 29, 7, 34, 45, 13, 28Angajatii sanatosi care iau concediu medical risca dosar penalElevii bucuresteni nu vor avea teme pentru vacanta intersemestrialaPolitistul Cristian Cioaca a ajuns dupa gratii In Capitala vor fi construite 15.000 de locuri de parcareFirma care s-a ocupat de vopsirea blocurilor din Rahova spune ca e in faliment, din cauza primarului VanghelieFraude la pensiile private obligatorii!
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook