Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Noutatile fiscale ale anului pentru persoane fizice si firme

Data introducerii: 10-01-2008

Anul 2008 a adus aproape 20 de modificari fiscale. Alexandru Cristea, managerul Departamentului Taxe din cadrul companiei de audit si consultanta Deloitte, a facut o trecere in revista a celor mai importante noutati fiscale.

Pentru populatie

- Persoanele fizice nu mai platesc impozit pe venit pentru suma primita in urma exproprierilor. 

- Sumele primite in urma exproprierii pentru cauze de utilitate publica intra la categoria veniturilor neimpozabile.

- Pensionarii cu pensii de pana la 1.000 de lei nu platesc impozit pe venit.

- Nu se mai impoziteaza veniturile repartizate membrilor caselor de ajutor reciproc in functie de fondul social detinut.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

CHSH Gilescu & Partenerii cauta avocati Ajutoare publice: Avocatii vor putea acorda si asistenta extrajudiciara, platita Franta deschide piata muncii pentru inca 150 de profesii si meserii Curtea Constitutionala va solutiona problema de drept "Norica Nicolai - ministru al Justitiei"Noua taxa auto se va intoarce in Parlament Bancile obligate la transparenta Statele membre UE sunt sfatuite sa deschida piata muncii pentru bulgari si romani Noutati Legislative 17 ianuarie 2008 Noul CAEN va determina contributia de asigurari pentru accidente de munca S-a modificat statutul Institutului National pentru Pregatirea AvocatilorS-a schimbat Declaratia 010 pentru inregistrarea fiscala a persoanelor juridice Noutatile fiscale ale anului pentru persoane fizice si firmeNoutati Legislative 09 ianuarie 2008 Impozitele, taxele si contributiile pot fi platite intr-un cont unic Noutati Legislative 28 decembrie 2007 Probatiunea - o sansa nesperata pentru condamnatiBugetul de stat pe anul 2008 a fost adoptat OMEF nr. 2293/2007 - Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii Admitere fara concurs in profesia de notar, dupa 10 ani de avocatura Proiectul de Cod de procedura civila va simplifica procedura divortului prin acordul partilor
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook