Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ CHSH Gilescu & Partenerii cauta avocati

Data introducerii: 04-02-2008

CHSH Gilescu si Partenerii, una dintre cele mai importante firme de avocatura din Romania, a anuntat ca este in cautare de avocati cu experienta.

Candidatii trebuie fie licentiati in drept si membrii in Barou. Totodata, acestia trebuie sa aiba o experienta de minim trei ani in drept comercial, fuziuni si achizitii si real estate. Cunoasterea limbii germane este obligatorie, iar fluenta in vorbirea limbii engleze constituie un plus.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

CHSH Gilescu & Partenerii cauta avocati Ajutoare publice: Avocatii vor putea acorda si asistenta extrajudiciara, platita Franta deschide piata muncii pentru inca 150 de profesii si meserii Curtea Constitutionala va solutiona problema de drept "Norica Nicolai - ministru al Justitiei"Noua taxa auto se va intoarce in Parlament Bancile obligate la transparenta Statele membre UE sunt sfatuite sa deschida piata muncii pentru bulgari si romani Noutati Legislative 17 ianuarie 2008 Noul CAEN va determina contributia de asigurari pentru accidente de munca S-a modificat statutul Institutului National pentru Pregatirea AvocatilorS-a schimbat Declaratia 010 pentru inregistrarea fiscala a persoanelor juridice Noutatile fiscale ale anului pentru persoane fizice si firmeNoutati Legislative 09 ianuarie 2008 Impozitele, taxele si contributiile pot fi platite intr-un cont unic Noutati Legislative 28 decembrie 2007 Probatiunea - o sansa nesperata pentru condamnatiBugetul de stat pe anul 2008 a fost adoptat OMEF nr. 2293/2007 - Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii Admitere fara concurs in profesia de notar, dupa 10 ani de avocatura Proiectul de Cod de procedura civila va simplifica procedura divortului prin acordul partilor
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook