Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 10 ~ Admitere fara concurs in profesia de notar, dupa 10 ani de avocatura

Data introducerii: 19-12-2007

Avocatii, judecatorii si procurorii cu minimum 10 ani de experienta pot fi admisi fara concurs in profesia de notar, potrivit unei propuneri legislative inregistrate la Senat.

Propunerea legislativa vizeaza modificarea si completarea Legii notarilor publici si a activitatii notariale nr. 36/1995, cu privire la accesul in profesia de notar public a avocatilor, procurorilor si judecatorilor, cu o experienta de minimum 10 ani. Accesul celor care indeplinesc aceste conditii se va face doar in baza unei cereri, fara a mai fi necesara promovarea concursului organizat de Uniunea Nationala a Notarilor Publici (UNNPR).

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 10 ~ Alte articole din acceasi categorie:

CHSH Gilescu & Partenerii cauta avocati Ajutoare publice: Avocatii vor putea acorda si asistenta extrajudiciara, platita Franta deschide piata muncii pentru inca 150 de profesii si meserii Curtea Constitutionala va solutiona problema de drept "Norica Nicolai - ministru al Justitiei"Noua taxa auto se va intoarce in Parlament Bancile obligate la transparenta Statele membre UE sunt sfatuite sa deschida piata muncii pentru bulgari si romani Noutati Legislative 17 ianuarie 2008 Noul CAEN va determina contributia de asigurari pentru accidente de munca S-a modificat statutul Institutului National pentru Pregatirea AvocatilorS-a schimbat Declaratia 010 pentru inregistrarea fiscala a persoanelor juridice Noutatile fiscale ale anului pentru persoane fizice si firmeNoutati Legislative 09 ianuarie 2008 Impozitele, taxele si contributiile pot fi platite intr-un cont unic Noutati Legislative 28 decembrie 2007 Probatiunea - o sansa nesperata pentru condamnatiBugetul de stat pe anul 2008 a fost adoptat OMEF nr. 2293/2007 - Fisa fiscala privind impozitul pe veniturile din salarii Admitere fara concurs in profesia de notar, dupa 10 ani de avocatura Proiectul de Cod de procedura civila va simplifica procedura divortului prin acordul partilor
Pagina 10

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook