Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Noutatile fiscale ale anului pentru persoane fizice si firme

Data introducerii: 10-01-2008

Anul 2008 a adus aproape 20 de modificari fiscale. Alexandru Cristea, managerul Departamentului Taxe din cadrul companiei de audit si consultanta Deloitte, a facut o trecere in revista a celor mai importante noutati fiscale.

Pentru populatie

- Persoanele fizice nu mai platesc impozit pe venit pentru suma primita in urma exproprierilor. 

- Sumele primite in urma exproprierii pentru cauze de utilitate publica intra la categoria veniturilor neimpozabile.

- Pensionarii cu pensii de pana la 1.000 de lei nu platesc impozit pe venit.

- Nu se mai impoziteaza veniturile repartizate membrilor caselor de ajutor reciproc in functie de fondul social detinut.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Alegerea Decanului Baroului Bucuresti a fost contestata. Textul integralPersoana fizica autorizata - calitatea de angajator Modificari privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publiciSalariu. Cost munca. Statistica detaliata la nivelul intregii tariAutovehiculele poluante ar trebui sa mearga mai incetisorStimularea angajarii somerilorOferta bancilor cu scadenta la 5 ani a fost respinsa de MEF Cooperarea transfrontaliera in domeniul combaterii criminalitatiiPersoanele fizice si persoanele juridice autorizate isi vor putea plati impozitul cu cardul, de la 1 octombrie S-a incheiat admiterea la Academia de PolitieRegulament ref. exportul si importul de produse chimice periculoaseDaniel Morar isi doreste un nou mandatBritney Spears plateste pensie alimentaraZiua Imnului NationalOcuparea fortei de munca in statele UEPublicitatea inselatoare si publicitatea comparativaRezultatele combaterii fraudelor cu fonduri europeneLege pentru interzicerea completa a fumatului. ExperimentClauza de neconcurenta. MotorolaO noua promotie de absolventi ai Academiei de Politie
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook