Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum va protejati de afectiunile de sezonSpune adio mainilor uscate si crapate! Trei sicilieni au scapat cu viata dupa ce au primit organe de la o romancaDepistati din timp cancerul la copii!Stresul extrem, noua boala a adultilorCeara din urechi sau cerumenul - semn de sanatateCine mananca cereale nu face cancer de colonNumarul virozelor respiratorii s-a dublatSindromul sufocarii in somn - o afectiune care ascunde alte boliOpt cauze ale caderii paruluiMezelurile agraveaza problemele biliareCaisele, bune pentru sistemul nervos!Infoline gratuit pe probleme de nutritieFaringita – o infectie care ne tine la patSpalatul pe maini va poate salva viata!Andreea vrea sa traiascaIncepe restituirea taloanelor de sanatate pentru bucuresteniCand inima functioneaza cu greutateAdio Distonocalm! Zentiva refuza sa mai fabrice medicamentul Ce ascunde oboseala?
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook