Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In Romania sunt patru milioane de obeziInjectia care naste noi vase de sangeCARBOHIDRATII STIMULEAZA GANDIREARISCURILE HORMONILOR IN CANCERMETEODEPENDENTARomanii iau tot mai multe medicamente, in special pentru inima si sistemul nervosStresul la volan: 20 de ore pe saptamana pierdute in traficCPSS lanseaza o noua campanie de combatere a efectelor consumului de tutun10 lucruri pe care trebuie sa i le spui medicului!Exerciţii fizice pentru începătoriMedicamente mai ieftine cu 15% din noiembrieFrigul despica firul de parMâncarea, aliatul vieţii de zi cu zi Sexologul nostru, dr. Vasile Nitescu, va sfatuieste: Metode de contraceptie „de bariera” protectivaCăderea părului poate fi stopatăAspirina, cancerul şi bolile cardiovasculareObezitatea la copilGhidul de supravietuire al barbatului divortatAlimentele care imbunatatesc vedereaDe ce femeile se ingrijoreaza mai repede
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook