Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cei care se cred urati sunt bolnavi psihicMananci sarat, nasti baiatModalitati de prevenire a imbolnavirii de gripa aviaraYoga mareste sansele de a avea un copilTokio, orasul rafinamentului gastronomicPermisiune pentru cardiaci: un pahar cu vin pe ziUltrasunetele distrug tumorile canceroaseSucul de portocale mareste rezistenta organismuluiCinci moduri ca sa va detensionatiTigarile „light“ nu sunt deloc usoare Legumele si fructele, baza dietei de postNou vaccin impotriva canceruluiNumarul cazurilor de diabet in randul tinerilor s-a dublat intr-un anNumar alarmant de cazuri de sifilis la nou-nascutiPsihologii cred in visuriPROFESORUL DE NUTRITIE: Sughitul poate fi cauzat de alergii la alimente?Ministerul Sanatatii a castigat procesul cu farmacistii pentru pretul medicamentelorRecoltarea de celule stem - o solutie care poate salva viataFeriti-va de hepatita B!Copiii alaptati la san sunt mai inteligenti
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook