Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 11 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:

10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort
Pagina 11

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook