Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Andreea vrea sa traiasca

Data introducerii: 25-10-2007

Are doar opt ani. Puţini din ei a fost sănătoasă. La vârsta la care alte fetiţe îşi plimbă cu voioşie păpuşile prin casă, Andreea îşi plimbă suferinţa prin spitale.

Până acum a îndurat cinci intervenţii chirurgicale, dintre care două pentru transplant de ficat. Războiul cu boala nu s-a terminat însă. Însănătoşirea Andreei depinde de investigaţii complexe, dar costisitoare în Franţa.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cum va protejati de afectiunile de sezonSpune adio mainilor uscate si crapate! Trei sicilieni au scapat cu viata dupa ce au primit organe de la o romancaDepistati din timp cancerul la copii!Stresul extrem, noua boala a adultilorCeara din urechi sau cerumenul - semn de sanatateCine mananca cereale nu face cancer de colonNumarul virozelor respiratorii s-a dublatSindromul sufocarii in somn - o afectiune care ascunde alte boliOpt cauze ale caderii paruluiMezelurile agraveaza problemele biliareCaisele, bune pentru sistemul nervos!Infoline gratuit pe probleme de nutritieFaringita o infectie care ne tine la patSpalatul pe maini va poate salva viata!Andreea vrea sa traiascaIncepe restituirea taloanelor de sanatate pentru bucuresteniCand inima functioneaza cu greutateAdio Distonocalm! Zentiva refuza sa mai fabrice medicamentul Ce ascunde oboseala?
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook