Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4

Data introducerii: 13-01-2010

Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4Desi regulamentul competiei, spune foarte clar ca nu sunt permise relatiile intime intre concurenti in casa Nora pentru mama 4, Bogdan si Elena au fost acuzati de curand ca ar fi incalcat acest regulament.

In urma conflictelor existente intre doamna Maria, Bogdan, Elena si doamna Lacramioara, Vlad, Alina si Veronica, cea din urma a dorit sa faca niste dezvaluiri in premiera. Mai precis, Veronica i-a acuzat pe Bogdan si Elena ca ar fi incalcat regulamentul, intretinand relatii intime chiar in casa Nora pentru mama 4.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Miracol: Bebelus de 3 saptamani, salvat de sub daramaturi in HaitiHaiti, zguduit de un nou cutremurAtentionarea meteo de cod galben, prelungita in 10 judeteElena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4Cutremur puternic in Haiti: Cladirile mai multor institutii oficiale s-au prabusitAvatar a facut prima victima in RomaniaSever Voinescu: Vaccinul anti AH1N1 nu e in regula, eu nu ma vaccinez!Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4Primele probleme post-vaccinare: O femeie a decedat, iar alta a intrat in comaUdrea: Marie Jeanne stia de rapireCoruptia din Romania, celebra in toate colturile lumiiPrima cerere in casatorie la Nora pentru mama 4Bilant 2009: Numarul de someri, la maximul ultimilor 6 ani si 8 luniPatru masuri pentru reducerea numarului de posturi din educatie. Care sunt acestea?Cod galben de ploi si ninsoriRevelionul la cort al lui Poteras, la concurenta cu revelionul de neuitat al lui OprescuS.O.S. din zapada! Drumuri de cosmar, sute de accidente, oameni izolatiDrumuri nationale si judetene din toata tara blocate din cauza zapeziiDrumuri blocate, intarzieri de zeci de minute la trenuri! E iarna pe bune!Cod galben de ninsori si vant puternic in aproape toate regiunile tarii
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook