Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4

Data introducerii: 16-01-2010

Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4La Finala Saptamanii din data de 15 ianuarie 2010, concurentii Elena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati in urma incalcarii repetate a regulamentului Nora pentru mama 4.

In urma acuzatiilor aduse in ultima perioada cuplului Elena-Bogdan, acestia si-au exprimat de mai multe ori dorinta de a parasi competitia sau chiar de a fi descalificati, cu riscul de a suporta implicatiile ce deriva din contract.

Veronica si-a sustinut in continuare acuzatiile privind intretinerea de relatii intime intre Elena si Bogdan, dar acestia din urma nu au mai dorit sa comenteze pe acest subiect.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Miracol: Bebelus de 3 saptamani, salvat de sub daramaturi in HaitiHaiti, zguduit de un nou cutremurAtentionarea meteo de cod galben, prelungita in 10 judeteElena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4Cutremur puternic in Haiti: Cladirile mai multor institutii oficiale s-au prabusitAvatar a facut prima victima in RomaniaSever Voinescu: Vaccinul anti AH1N1 nu e in regula, eu nu ma vaccinez!Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4Primele probleme post-vaccinare: O femeie a decedat, iar alta a intrat in comaUdrea: Marie Jeanne stia de rapireCoruptia din Romania, celebra in toate colturile lumiiPrima cerere in casatorie la Nora pentru mama 4Bilant 2009: Numarul de someri, la maximul ultimilor 6 ani si 8 luniPatru masuri pentru reducerea numarului de posturi din educatie. Care sunt acestea?Cod galben de ploi si ninsoriRevelionul la cort al lui Poteras, la concurenta cu revelionul de neuitat al lui OprescuS.O.S. din zapada! Drumuri de cosmar, sute de accidente, oameni izolatiDrumuri nationale si judetene din toata tara blocate din cauza zapeziiDrumuri blocate, intarzieri de zeci de minute la trenuri! E iarna pe bune!Cod galben de ninsori si vant puternic in aproape toate regiunile tarii
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook