Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Coruptia din Romania, celebra in toate colturile lumii

Data introducerii: 10-01-2010

Coruptia din Romania, celebra in toate colturile lumiiCazul accidentului in care ar fi fost implicat Silviu Ionescu pare ca nu va fi rezolvat prea curand si, in plus, date fiind coruptia si practicile necurate din Romania, nu este imposibil ca autorul odioasei crime sa scape cu cateva mii de euro, scrie presa singaporeza.

Investigatia autoritatilor romane cu privire la accidentul petrecut in noaptea de 14 spre 15 decembrie la Singapore, soldat cu un mort si doi raniti si in care a fost implicata masina misiunii diplomatice romane, va dura probabil "cativa ani", scrie The Temasek Review, care preia declaratii aparute in presa de la Bucuresti, arata NewsIn.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Miracol: Bebelus de 3 saptamani, salvat de sub daramaturi in HaitiHaiti, zguduit de un nou cutremurAtentionarea meteo de cod galben, prelungita in 10 judeteElena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4Cutremur puternic in Haiti: Cladirile mai multor institutii oficiale s-au prabusitAvatar a facut prima victima in RomaniaSever Voinescu: Vaccinul anti AH1N1 nu e in regula, eu nu ma vaccinez!Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4Primele probleme post-vaccinare: O femeie a decedat, iar alta a intrat in comaUdrea: Marie Jeanne stia de rapireCoruptia din Romania, celebra in toate colturile lumiiPrima cerere in casatorie la Nora pentru mama 4Bilant 2009: Numarul de someri, la maximul ultimilor 6 ani si 8 luniPatru masuri pentru reducerea numarului de posturi din educatie. Care sunt acestea?Cod galben de ploi si ninsoriRevelionul la cort al lui Poteras, la concurenta cu revelionul de neuitat al lui OprescuS.O.S. din zapada! Drumuri de cosmar, sute de accidente, oameni izolatiDrumuri nationale si judetene din toata tara blocate din cauza zapeziiDrumuri blocate, intarzieri de zeci de minute la trenuri! E iarna pe bune!Cod galben de ninsori si vant puternic in aproape toate regiunile tarii
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook