Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Primele probleme post-vaccinare: O femeie a decedat, iar alta a intrat in coma

Data introducerii: 13-01-2010

Primele probleme post-vaccinare: O femeie a decedat, iar alta a intrat in comaMinisterul Sanatatii precizeaza, in legatura cu doua paciente din Prahova, una care a decedat din cauza problemelor cardiace pe care le avea, iar cealalta care a intrat in coma din cauza diabetului de care suferea de mai mult timp, ca niciunul dintre cazuri neavand legatura cu vaccinul anti-A/H1N1.

Potrivit reprezentantilor Ministerului Sanatatii, prima femeie, in varsta de 61 de ani, care a decedat pe 7 ianuarie, avea multiple probleme cardiace - insuficienta cardiaca congestiva de gradul al treilea, aceasta fiind programata in luna februarie pentru o operatie de protezare pe cord deschis la Institutul Fundeni.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Miracol: Bebelus de 3 saptamani, salvat de sub daramaturi in HaitiHaiti, zguduit de un nou cutremurAtentionarea meteo de cod galben, prelungita in 10 judeteElena, Bogdan si doamna Maria au fost descalificati din competitia Nora pentru mama 4Cutremur puternic in Haiti: Cladirile mai multor institutii oficiale s-au prabusitAvatar a facut prima victima in RomaniaSever Voinescu: Vaccinul anti AH1N1 nu e in regula, eu nu ma vaccinez!Concurentii Bogdan si Elena, acuzati ca au intretinut relatii intime in casa Nora pentru mama 4Primele probleme post-vaccinare: O femeie a decedat, iar alta a intrat in comaUdrea: Marie Jeanne stia de rapireCoruptia din Romania, celebra in toate colturile lumiiPrima cerere in casatorie la Nora pentru mama 4Bilant 2009: Numarul de someri, la maximul ultimilor 6 ani si 8 luniPatru masuri pentru reducerea numarului de posturi din educatie. Care sunt acestea?Cod galben de ploi si ninsoriRevelionul la cort al lui Poteras, la concurenta cu revelionul de neuitat al lui OprescuS.O.S. din zapada! Drumuri de cosmar, sute de accidente, oameni izolatiDrumuri nationale si judetene din toata tara blocate din cauza zapeziiDrumuri blocate, intarzieri de zeci de minute la trenuri! E iarna pe bune!Cod galben de ninsori si vant puternic in aproape toate regiunile tarii
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook