Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Colegiul pentru Combaterea Discriminarii: Basescu nu a discriminat armenii

Data introducerii: 15-10-2007

Presedintele Traian Basescu nu a avut o atitudine discriminatorie fata de comunitatea armenilor, in momentul in care a afirmat despre medicul care l-a operat la tiroida ca "in sfarsit, vad si eu un armean bun, un armean competent".

Asa a hotarat astazi Colegiul Director al Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), care s-a autosesizat in urma unui articol publicat, luna trecuta, de colegul de la ZIUA, Marian Ghiteanu.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Comisioanele pentru atragerea clientilor pe pensii obligatorii ar putea totaliza 100 mil. euroInvestitiile straine directe in Romania au depasit 4 mld. euro in primele opt luni13.000 de euro ca sa scapi de OTP BANKColegiul pentru Combaterea Discriminarii: Basescu nu a discriminat armenii De frica UE, Tariceanu sare peste legeScumpirea alimentelor loveste toata EuropaPomicultorii din Suceava isi vand productia de mere la pret dublu fata de anul trecutPodul Calafat-Vidin va fi inceput in 2008Romania ar putea achizitiona un tren hibrid in valoare de 4 milioane de euro Traian Basescu merge la Vilnius, la o conferinta pe teme energeticeGigi Becali isi face banca de 30 de milioane de euroDelta Dunarii: Alternativa pentru investitii imobiliareCat de tare va fi leulMcDonald's ramane fara scaune in EuropaPetrom vrea sa importe gaze din RusiaPiata de televiziune IP creste cu 200%Autostrada de centura a Capitalei in lucru de anul viitorCum sa va cheltuiti bugetul de marketingCheltuielile bugetului de pensii se vor majora cu o treime in 2008 Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 6,5%
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook