Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Cheltuielile bugetului de pensii se vor majora cu o treime in 2008

Data introducerii: 08-10-2007

Bugetul asigurarilor sociale va avea cheltuieli de 32,056 miliarde lei, anul viitor,cu o treime mai mari decat in 2007, iar bugetul de somaj va avea cheltuieli de 1,83 miliarde lei, inregistrand un excedent de 119,1 milioane lei.

Potrivit proiectului bugetului de asigurari sociale, cheltuielile anului 2008 vor creste cu zece miliarde fata de acest an, ajungand la 32,056 miliarde lei. Contributiile angajatorilor vor aduce in bugetul asigurarilor sociale peste 21 miliarde lei, in timp ce contributiile angajatilor vor insuma 9,43 miliarde lei.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Comisioanele pentru atragerea clientilor pe pensii obligatorii ar putea totaliza 100 mil. euroInvestitiile straine directe in Romania au depasit 4 mld. euro in primele opt luni13.000 de euro ca sa scapi de OTP BANKColegiul pentru Combaterea Discriminarii: Basescu nu a discriminat armenii De frica UE, Tariceanu sare peste legeScumpirea alimentelor loveste toata EuropaPomicultorii din Suceava isi vand productia de mere la pret dublu fata de anul trecutPodul Calafat-Vidin va fi inceput in 2008Romania ar putea achizitiona un tren hibrid in valoare de 4 milioane de euro Traian Basescu merge la Vilnius, la o conferinta pe teme energeticeGigi Becali isi face banca de 30 de milioane de euroDelta Dunarii: Alternativa pentru investitii imobiliareCat de tare va fi leulMcDonald's ramane fara scaune in EuropaPetrom vrea sa importe gaze din RusiaPiata de televiziune IP creste cu 200%Autostrada de centura a Capitalei in lucru de anul viitorCum sa va cheltuiti bugetul de marketingCheltuielile bugetului de pensii se vor majora cu o treime in 2008 Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 6,5%
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook