Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 6,5%

Data introducerii: 08-10-2007

Volumul cifrei de afaceri din industrie - piata interna si piata externa - din luna august 2007 a crescut cu 3,7% comparativ cu luna august a anului 2006, insa a scazut cu 6,5% fata de luna iulie 2007, potrivit unui comunicat remis, vineri, de Institutul National de Statistica (INS).

Cresterea volumului cifrei de afaceri din august 2007 fata de luna corespunzatoare a anului precedent a fost sustinuta de cresterile inregistrate de industria prelucratoare (+4,1%) si industria energiei electrice si termice, gaze si apa (+7,5%). In acelasi timp, industria extractiva a inregistrat o scadere cu 14,0%, precizeaza INS.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Comisioanele pentru atragerea clientilor pe pensii obligatorii ar putea totaliza 100 mil. euroInvestitiile straine directe in Romania au depasit 4 mld. euro in primele opt luni13.000 de euro ca sa scapi de OTP BANKColegiul pentru Combaterea Discriminarii: Basescu nu a discriminat armenii De frica UE, Tariceanu sare peste legeScumpirea alimentelor loveste toata EuropaPomicultorii din Suceava isi vand productia de mere la pret dublu fata de anul trecutPodul Calafat-Vidin va fi inceput in 2008Romania ar putea achizitiona un tren hibrid in valoare de 4 milioane de euro Traian Basescu merge la Vilnius, la o conferinta pe teme energeticeGigi Becali isi face banca de 30 de milioane de euroDelta Dunarii: Alternativa pentru investitii imobiliareCat de tare va fi leulMcDonald's ramane fara scaune in EuropaPetrom vrea sa importe gaze din RusiaPiata de televiziune IP creste cu 200%Autostrada de centura a Capitalei in lucru de anul viitorCum sa va cheltuiti bugetul de marketingCheltuielile bugetului de pensii se vor majora cu o treime in 2008 Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 6,5%
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook