Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 18 ~ Scumpirea alimentelor loveste toata Europa

Data introducerii: 15-10-2007

Consumatorii europeni se vor confrunta cu o noua crestere a preturilor la produsele alimentare, fie ca este vorba de iaurt, brinzeturi sau ulei, evolutie justificata prin cresterea persistenta a preturilor agricole mondiale, ceea ce stirneste tot mai multa nemultumire, scrie presa internationala.

In mod cert, scumpirile cuprind si România. "Preturile la lapte, unt si fainoase au crescut deja in medie cu 20% pina la 25%.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 18 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Comisioanele pentru atragerea clientilor pe pensii obligatorii ar putea totaliza 100 mil. euroInvestitiile straine directe in Romania au depasit 4 mld. euro in primele opt luni13.000 de euro ca sa scapi de OTP BANKColegiul pentru Combaterea Discriminarii: Basescu nu a discriminat armenii De frica UE, Tariceanu sare peste legeScumpirea alimentelor loveste toata EuropaPomicultorii din Suceava isi vand productia de mere la pret dublu fata de anul trecutPodul Calafat-Vidin va fi inceput in 2008Romania ar putea achizitiona un tren hibrid in valoare de 4 milioane de euro Traian Basescu merge la Vilnius, la o conferinta pe teme energeticeGigi Becali isi face banca de 30 de milioane de euroDelta Dunarii: Alternativa pentru investitii imobiliareCat de tare va fi leulMcDonald's ramane fara scaune in EuropaPetrom vrea sa importe gaze din RusiaPiata de televiziune IP creste cu 200%Autostrada de centura a Capitalei in lucru de anul viitorCum sa va cheltuiti bugetul de marketingCheltuielile bugetului de pensii se vor majora cu o treime in 2008 Cifra de afaceri din industrie a scazut cu 6,5%
Pagina 18

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook