Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mituri despre protectia solaraOperatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldExpunerea excesiva direct la razele solare poate provoca diferite tipuri de cancer de pieleIn cativa ani va fi posibila regenerarea propriei danturiSansa de a renunta la fumat, inscrisa in ADNUmbrelele de plaja nu elimina riscul de radiatii solareMedicii au descoperit ca persoanele care nu reusesc sa slabeasca au deficit de vitamina DEliberarea algocalminului fara reteta va fi interzisaMedicii recomanda a se consume multe fructe si legume pe timp de varaSocul are grija de silueta taMetode naturale de slabireBeneficiile legumelor si fructelorAlimentele ce pot fi consumate intr-o dieta hiperproteica Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabireCum sa ne ferim de canicula?Tigarile si reclamele la tutun vor fi restrictionate in U.E.Vaccin pentru prevenirea cancerului la san Un studiu german a demonstrat ca ouale de ciocolata au efecte benefice asupra sanatatiiCurcuma, un ingredient al sosului curry, poate preveni cirozele10 reguli pentru a avea corpul ideal
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook