Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Metode naturale de slabire

Data introducerii: 06-07-2010

Metode naturale de slabirePe timpul verii, tot mai multe persoane sunt preocupate de felul în care arată şi de menţinerea greutăţii prin diverse regimuri alimentare mai drastice, însă puţini ştiu faptul că există şi metode naturale pentru a-şi menţine greutatea normală.

Dintre aceste metode naturale menţionăm:

- vitamina C, care contribuie la procesul arderii grăsimilor. Cantitatea zilnică recomandată ar trebui să fie în jur de 75 de miligrame. O jumatate de grepfrut furnizeaza organismului aproximativ 44 de miligrame de vitamina C, iar majoritatea fructelor sunt bogate în vitamina C şi contin şi fibre, necesare, de asemenea, în procesul de slăbire.

- cafeaua, consumata dupa micul dejun, este un stimulent pentru procesul de ardere al grasimilor. Cafeina accelerează procesul de ardere a grăsimilor şi un consum moderat de cafea, fără lapte sau zahăr, este benefic în timpul unui regim de slăbit. Cafeaua solubilă este un produs 100% natural, important este ca aceasta sa fie consumata cu moderaţie, aproximativ 2-3 căni de cafea pe zi.

- plimbatul, dansul, ciclismul sau urcatul scărilor sunt metode eficiente prin care putem arde calorii. În 15 minute de plimbare sau 20 de minute de dans într-un ritm moderat ardem 100 de calorii. Dacă alegem să facem jogging timp de 30 de minute vom avea mai multă energie şi cu 320 de calorii în minus.

- râsul contribuie, de asemenea la arderea caloriilor.

„Dacă dorim să slăbim sănătos este important să avem o alimentaţie echilibrată bazată în special pe cereale integrale, legume, fructe şi peşte şi să consumăm cu moderaţie produsele care conţin zahăr şi grăsimi şi de asemenea să nu uităm să facem mişcare în fiecare zi. Alte recomandări de care trebuie să mai ţinem seama sunt consumul alimentelor în porţii mici, iar servirea mesei trebuie să se faca în bucatarie şi nu în faţa televizorului. Alături de alimente putem consuma şi o cafea solubilă 100% naturală după masă, întrucât cafeaua solubilă are un conţinut caloric de doar 1 Kcal/portie (1.8g de cafea + 150 ml de apă).” declară Elena Casapu, specialist în nutriţie.

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mituri despre protectia solaraOperatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldExpunerea excesiva direct la razele solare poate provoca diferite tipuri de cancer de pieleIn cativa ani va fi posibila regenerarea propriei danturiSansa de a renunta la fumat, inscrisa in ADNUmbrelele de plaja nu elimina riscul de radiatii solareMedicii au descoperit ca persoanele care nu reusesc sa slabeasca au deficit de vitamina DEliberarea algocalminului fara reteta va fi interzisaMedicii recomanda a se consume multe fructe si legume pe timp de varaSocul are grija de silueta taMetode naturale de slabireBeneficiile legumelor si fructelorAlimentele ce pot fi consumate intr-o dieta hiperproteica Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabireCum sa ne ferim de canicula?Tigarile si reclamele la tutun vor fi restrictionate in U.E.Vaccin pentru prevenirea cancerului la san Un studiu german a demonstrat ca ouale de ciocolata au efecte benefice asupra sanatatiiCurcuma, un ingredient al sosului curry, poate preveni cirozele10 reguli pentru a avea corpul ideal
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook