Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 2 ~ Beneficiile legumelor si fructelor

Data introducerii: 29-06-2010

Beneficiile legumelor si fructelorMajoritatea legumelor şi fructelor se aseamănă cu organe ale corpului. Coincidenţa face ca aceste legume şi fructe să aibă un rol vindecător pentru organele cu care se aseamănă.

Un morcov în secţiune pare un ochi omenesc, de aceea morcovul optimizează fluxul de sânge spre ochi, ajutându-l la funcţionarea lui.

Roşia secţionată are patru cămăruţe roşii, la fel şi inima. Roşiile sunt compuse din licopină şi sunt de fapt, bune alimente pentru inimă şi sânge.

Strugurii prinşi într-un ciorchine au forma unei inimi. Ei reprezintă un puternic aliment vitalizant pentru inimă şi sânge.

Nuca este asemănată unui mic creier. Nucile ajută la dezvoltarea a mai mult de 3 duzini de neurotransmiţători pentru funcţionarea creierului.

Fasolea este numită în engleză Kigney Beans (Kidney – rinichi, Beans - fasole). Fasolea vindecă şi ajută la menţinerea funcţionării normale a rinichilor şi chiar arată ca rinichii omului.

Ţelina, legumele rădăcinoase, ruibarba şi multe alte legume care au formă asemănătoare cu oasele, aduc un aport esenţial în fortificarea lor. Oasele au 23% sodiu, iar aceste alimente la fel. Dacă nu ai suficient sodiu în dietă, corpul îl poate extrage din oase, făcându-le debile. Aceste alimente întăresc şi suplimentează nevoile scheletului.

Avocado, vinetele şi perele ajută la sănătatea şi funcţionarea burţii şi cefei la femei, aceste alimente arătând chiar la fel ca aceste organe. Dacă o femeie mănâncă un avocado pe zi, hormonii ei se balansează, elimină greutatea nedorită şi previne cancerul cervical.

Smochinele sunt pline de seminţe şi atârnă în pereche când cresc. Ele cresc mobilitatea spermei masculine şi sporesc cantitatea de spermă, prevenind infertilitatea la bărbaţi.

Cartoful dulce (camote) este foarte asemănător pancreasului. El reglează indicele glicemiei la diabetici.

Măslinele ajută la buna funcţionare şi sănătatea ovarelor.

Portocalele, mandarinele şi alte fructe citrice se asemănă glandelor mamare ale femeii şi ajută la sănătatea fluxului mişcării limfatice în sâni.

Ceapa este foarte asemănătoare celulelor corpului. Studiile relevă faptul că ceapa ajută la curăţarea deşeurilor materiale din toate celulele corpului, inclusiv ne produce lacrimi, care spală stratul epitelial al ochilor.

Alt aliment este usturoiul, care ajută şi el la eliminarea deşeurilor materiale şi radicalilor liberi din organism.

Autor: Raluca

Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Mituri despre protectia solaraOperatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldExpunerea excesiva direct la razele solare poate provoca diferite tipuri de cancer de pieleIn cativa ani va fi posibila regenerarea propriei danturiSansa de a renunta la fumat, inscrisa in ADNUmbrelele de plaja nu elimina riscul de radiatii solareMedicii au descoperit ca persoanele care nu reusesc sa slabeasca au deficit de vitamina DEliberarea algocalminului fara reteta va fi interzisaMedicii recomanda a se consume multe fructe si legume pe timp de varaSocul are grija de silueta taMetode naturale de slabireBeneficiile legumelor si fructelorAlimentele ce pot fi consumate intr-o dieta hiperproteica Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabireCum sa ne ferim de canicula?Tigarile si reclamele la tutun vor fi restrictionate in U.E.Vaccin pentru prevenirea cancerului la san Un studiu german a demonstrat ca ouale de ciocolata au efecte benefice asupra sanatatiiCurcuma, un ingredient al sosului curry, poate preveni cirozele10 reguli pentru a avea corpul ideal
Pagina 2

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook