Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 5 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 5 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Sarcina dupa 30 de ani - risc de cancer pentru copil!De ce ne doare capulPilula tineretii - cel mai asteptat medicament isi face aparitiaPrimul centru pentru adolescenti cu autism, deschis in BucurestiCum sa slabesti dupa nastere?Dieta vegetariana injumatateste riscul de cancerPrimul forum national ORLNou medicament pentru tratarea formelor ereditare de cancer la sanOrasenii, mai expusi canceruluiSubstantele halucinogene comercializate in magazine trec in ilegalitateTelefonul mobil, o amenintare pentru creier?Sangele “sintetic” ar putea fi folosit pentru transfuzii in trei aniMedicamentele fara reteta s-au scumpit cu pana la 50%Un medic italian sustine ca a clonat trei bebelusi10 alimente interzise in orice dietaEpilarea definitiva cu Lumina Intens PulsataMedicii de famile trag oblonul doua zileObezitatea este contagioasa90% compensatie la medicamente pentru pensionari, de la 1 martieSLABIRE FORTE cu CAFEA: -7kg/luna!
Pagina 5

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook