Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 6 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 6 ~ Alte articole din acceasi categorie:

S-a inventat microscopul care poate detecta artroza in stadiul incipientMedicamente mai ieftine de la 1 februarieTraiesc ca sa mananc sau mananc ca sa traiesc?Ardeti caloriile cu legume si fructeSucurile de portocale, de 300 de ori mai toxice decat apa de la robinetSfaturi pentru a alunga durerile de spateCele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu ziConsumam de 3 luni carne de porc contaminata cu dioxinaGenele care influenteaza dezvoltarea gripei, identificate de cercetatoriZiua Internationala a Persoanelor cu Handicap, 3 decembrie 2008Alimente care va ajuta sa aveti un somn usorCentrofarm, pierderi la noua luniUnele tipuri de cancer mamar dispar in mod spontanCentru de dializa IHS la BrailaPro si contra vaccinarii anticancerMedicamente pentru raceala la Centrofarm Un nou vaccin anticancerFrumusete prin nutritieToti romanii trebuie sa se vaccineze contra raceliiCrenvurstii cu lapte fierti si afumati "Campofrio cu laptic" - aliment complet nesanatos
Pagina 6

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook