Pagina 2 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald
Data introducerii: 14-07-2008
Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.
Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 2 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Mituri despre protectia solaraOperatiile de corectare a nasului trebuie facute in sezonul caldExpunerea excesiva direct la razele solare poate provoca diferite tipuri de cancer de pieleIn cativa ani va fi posibila regenerarea propriei danturiSansa de a renunta la fumat, inscrisa in ADNUmbrelele de plaja nu elimina riscul de radiatii solareMedicii au descoperit ca persoanele care nu reusesc sa slabeasca au deficit de vitamina DEliberarea algocalminului fara reteta va fi interzisaMedicii recomanda a se consume multe fructe si legume pe timp de varaSocul are grija de silueta taMetode naturale de slabireBeneficiile legumelor si fructelorAlimentele ce pot fi consumate intr-o dieta hiperproteica Ce reguli trebuie respectate inaintea inceperii unei cure de slabireCum sa ne ferim de canicula?Tigarile si reclamele la tutun vor fi restrictionate in U.E.Vaccin pentru prevenirea cancerului la san Un studiu german a demonstrat ca ouale de ciocolata au efecte benefice asupra sanatatiiCurcuma, un ingredient al sosului curry, poate preveni cirozele10 reguli pentru a avea corpul ideal