Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 4 ~ Cum sa evitam toxiinfectiile alimentare in sezonul cald

Data introducerii: 14-07-2008

Toxiinfecţiile alimentare sunt boli acute care apar ca urmare a consumului de alimente contaminate cu microbi sau toxine microbiene, mai ales vara, în perioadele caniculare.

Căile de contaminare sunt multiple şi anume: de la păstrarea în condiţii necorespunzătoare a alimentelor, prin înmulţirea în alimente a germenilor purtaţi de muşte, gândaci, rozătoare; prin alimente contaminate, şi aici ne vom referi la carnea contaminată după sacrificare, prin conţinutul intestinal al animalului purtător de germeni; prin irigarea culturilor de legume şi fructe cu ape poluate.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 4 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Gripa porcina: Numarul deceselor a ajuns la 100!Presa germana: Taxa pe fast-food din Romania, unica in lumePaul Tecuceanu: Oficial, decesul fratelui meu nu a fost cauzat de gripa nouaCozi mari la imunizare impotriva AH1N1! Tu te vaccinezi?Marijuana mai cautata ca Starbucks7 mituri despre noua gripa!In goana dupa fonduri, Ministerul Sanatatii ar putea introduce taxa pe fast-foodSfaturi pentru prevenirea indigestiei de SarbatoriCampania de vaccinare contra gripei porcine, extinsa la toate categoriile de riscProdusele de patiserie de la metrou, daunatoare pentru sanatatePrimul centru integrat de depistare a cancerului de san, inaugurat la Targu MuresCe pericole ascund vitaminele Obezitatea poate reduce substanta cenusieSpitalele Capitalei, ticsite de bolnaviBere Redd's retrasa de pe piata pentru continut de aditivi "interzisi"Aparatul dentar invizibil disponibil si pe piata din RomaniaLeucemia la copii poate fi cauzata de pesticideCafeaua cu gheata poate avea efecte negative asupra organismuluiMasuri de supravietuire pe timp de caniculaLuna Sanatatii Pielii la VICHY!
Pagina 4

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook