Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 13 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Cei care se cred urati sunt bolnavi psihicMananci sarat, nasti baiatModalitati de prevenire a imbolnavirii de gripa aviaraYoga mareste sansele de a avea un copilTokio, orasul rafinamentului gastronomicPermisiune pentru cardiaci: un pahar cu vin pe ziUltrasunetele distrug tumorile canceroaseSucul de portocale mareste rezistenta organismuluiCinci moduri ca sa va detensionatiTigarile „light“ nu sunt deloc usoare Legumele si fructele, baza dietei de postNou vaccin impotriva canceruluiNumarul cazurilor de diabet in randul tinerilor s-a dublat intr-un anNumar alarmant de cazuri de sifilis la nou-nascutiPsihologii cred in visuriPROFESORUL DE NUTRITIE: Sughitul poate fi cauzat de alergii la alimente?Ministerul Sanatatii a castigat procesul cu farmacistii pentru pretul medicamentelorRecoltarea de celule stem - o solutie care poate salva viataFeriti-va de hepatita B!Copiii alaptati la san sunt mai inteligenti
Pagina 13

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook