Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 16 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi

Data introducerii: 15-12-2008

E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.

Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 16 ~ Alte articole din acceasi categorie:

In Romania sunt patru milioane de obeziInjectia care naste noi vase de sangeCARBOHIDRATII STIMULEAZA GANDIREARISCURILE HORMONILOR IN CANCERMETEODEPENDENTARomanii iau tot mai multe medicamente, in special pentru inima si sistemul nervosStresul la volan: 20 de ore pe saptamana pierdute in traficCPSS lanseaza o noua campanie de combatere a efectelor consumului de tutun10 lucruri pe care trebuie sa i le spui medicului!Exerciţii fizice pentru începătoriMedicamente mai ieftine cu 15% din noiembrieFrigul despica firul de parMâncarea, aliatul vieţii de zi cu zi Sexologul nostru, dr. Vasile Nitescu, va sfatuieste: Metode de contraceptie „de bariera” protectivaCăderea părului poate fi stopatăAspirina, cancerul şi bolile cardiovasculareObezitatea la copilGhidul de supravietuire al barbatului divortatAlimentele care imbunatatesc vedereaDe ce femeile se ingrijoreaza mai repede
Pagina 16

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook