Pagina 13 ~ Tokio, orasul rafinamentului gastronomic
Data introducerii: 27-11-2007
Tokio, tărâmul melcilor muraţi şi al ciocolatei cu hrean, a reuşit să devanseze Parisul, Londra şi New York-ul în ceea ce priveşte gastronomia, devenind oraşul extravagantelor delicii culinare.
Acest mult râvnit titlu i-a fost acordat capitalei Japoniei din partea companiei franceze Michelin, cea care editează faimosul „Ghid Roşu“, un instrument de clasificare a hotelurilor şi restaurantelor, care de peste un secol este „Biblia“ oricărui gurmand care se respectă.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 13 ~ Alte articole din acceasi categorie:
Cei care se cred urati sunt bolnavi psihicMananci sarat, nasti baiatModalitati de prevenire a imbolnavirii de gripa aviaraYoga mareste sansele de a avea un copilTokio, orasul rafinamentului gastronomicPermisiune pentru cardiaci: un pahar cu vin pe ziUltrasunetele distrug tumorile canceroaseSucul de portocale mareste rezistenta organismuluiCinci moduri ca sa va detensionatiTigarile „light“ nu sunt deloc usoare Legumele si fructele, baza dietei de postNou vaccin impotriva canceruluiNumarul cazurilor de diabet in randul tinerilor s-a dublat intr-un anNumar alarmant de cazuri de sifilis la nou-nascutiPsihologii cred in visuriPROFESORUL DE NUTRITIE: Sughitul poate fi cauzat de alergii la alimente?Ministerul Sanatatii a castigat procesul cu farmacistii pentru pretul medicamentelorRecoltarea de celule stem - o solutie care poate salva viataFeriti-va de hepatita B!Copiii alaptati la san sunt mai inteligenti