Pagina 11 ~ Cele mai ucigase ingrediente din alimentatia de zi cu zi
Data introducerii: 15-12-2008
E-urile sunt acei aditivi adaugati in alimente cu rol de indulcitori, coloranti, emulgatori, conservanti. Alinierea la normele Uniunii Europene a presupus folosirea codurilor de tip "E" pentru aditivii alimentari.
Numeroase organisme internationale de sanatate au tras insa serioase semnale de alarma cu privire la aceste adaosuri sintetice, declarandu-le toxice.
Click aici pentru a citi tot articolul
Pagina 11 ~ Alte articole din acceasi categorie:
10 alimente care asigura sanatatea barbatilorCartofii prajiti scurteaza viata?Alimentatia bate cancerulMuzica, medicament dupa atacul cerebral!Sucul de lamaie detoxifiaza ficatulUn pui de somn scurt, esential pentru memorieFumezi si bei? Sarcina sotiei tale ar putea avea de suferit Cauzele maturizarii precoce a copiilorMedicament impotriva alcoolismuluiConsumul regulat de vitamina C permite detoxifierea organismului si creste rezistenta la stresCimbrul invinge oboseala cronicaIn fiecare an, in Romania apar, in medie, 55.000 de cazuri de cancer Slabeste cu ajutorul acupuncturiiCum se trateaza arsurile la stomac?O spun specialistii: Scoala romaneasca dauneaza grav sanatatii 9 sfaturi pentru o memorie mai bunaInjectia cu ciment trateaza osteoporozaCe fel de alimente trebuie sa consumam pe timp de iarnaInfidelii, prinsi cu ADN-ul. Probele se pot preleva din lenjeria intimaVitamina E creste rezistenta la efort