Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Yahoo introduce doua noi domenii de e-mail: ymail.com si rocketmail.com

Data introducerii: 01-07-2008

Yahoo a anuntat joi ca a introdus doua noi domenii de e-mail, permitand utilizatorilor sa isi aleaga noi adrese, cu terminatia ymail.com si rocketmail.com.

Serviciul actual de e-mail al Yahoo are mai mult de 260 milioane de utilizatori la nivel global. Acest lucru face dificila inregistrarea de noi utilizatori, care sunt nevoiti sa elaboreze adrese mult mai complicate, cele simple fiind deja folosite, a scris Reuters.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Microsoft doneaza bani pentru ApacheChina are mai multi utilizatori de Internet decat SUAA aparut virusul care se ascunde in fisiere mp3Sony Ericsson anunta 3 noi telefoane WalkmanGhid turistic digital pe plaja din Mamaia, cu webcam live2.000 de angajati ai Sony Ericsson vor fi dati afaraUtilizatorii YouTube raman anonimiRCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile intereseYahoo respinge o noua oferta 'absurda' din partea MicrosoftA crescut numarul mesajelor spam intr-o limba strainaOracle mizeaza pe antreprenorii romani din ITCel mai subtire monitor LCD din lumeTokyoflash Galaxy - pentru fanii SF-urilorRomanii au cheltuit online 25 mil. euro in prima jumatate a anului 2008Razboi total pe tema tarifelor roaming Celular de shopping Yahoo introduce doua noi domenii de e-mail: ymail.com si rocketmail.comDe ce este iPhone-ul 3G atat de ieftin?Google lanseaza un sistem de masurare a audientei onlineGeanta de laptop incrustata cu cristale Swarovski
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook