Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ De ce este iPhone-ul 3G atat de ieftin?

Data introducerii: 27-06-2008

Daca va intrebati de ce Apple isi vinde noul telefon 3G (versiunea de 8 GB) pentru un pret de doar 199 de dolari (127 euro), ei bine, unul din motive ar putea fi acela ca lista de materiale hardware si costurile de productie aferente noului model iPhone costa doar 173 de dolari (111 euro), potrivit Silicon.com.

De ce este iPhone-ul 3G atat de ieftin? Apple opereaza schimbari importante la nivelul strategiei de pret pe care o are cu noul iPhine 3G, in conditiile in care vechiul 2G era vandut la lansare cu 499 de dolari (320 euro).

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Microsoft doneaza bani pentru ApacheChina are mai multi utilizatori de Internet decat SUAA aparut virusul care se ascunde in fisiere mp3Sony Ericsson anunta 3 noi telefoane WalkmanGhid turistic digital pe plaja din Mamaia, cu webcam live2.000 de angajati ai Sony Ericsson vor fi dati afaraUtilizatorii YouTube raman anonimiRCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile intereseYahoo respinge o noua oferta 'absurda' din partea MicrosoftA crescut numarul mesajelor spam intr-o limba strainaOracle mizeaza pe antreprenorii romani din ITCel mai subtire monitor LCD din lumeTokyoflash Galaxy - pentru fanii SF-urilorRomanii au cheltuit online 25 mil. euro in prima jumatate a anului 2008Razboi total pe tema tarifelor roaming Celular de shopping Yahoo introduce doua noi domenii de e-mail: ymail.com si rocketmail.comDe ce este iPhone-ul 3G atat de ieftin?Google lanseaza un sistem de masurare a audientei onlineGeanta de laptop incrustata cu cristale Swarovski
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook