Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 7 ~ Microsoft doneaza bani pentru Apache

Data introducerii: 29-07-2008

Intr-o mutare mai putin obisnuita pentru compania americana, Microsoft a donat 100.000 $ fundatiei care dezvolta serverul de web Apache.

Donatia a fost anuntata cu ocazia Open Source Convention (OSCON), care a avut loc la Portland in Statele Unite. Microsoft a anuntat ca doneaza 100.000 $ pentru Apache Software Foundation (ASF), fundatia care se afla in spatele celui mai popular server web, Apache.

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 7 ~ Alte articole din acceasi categorie:

Microsoft doneaza bani pentru ApacheChina are mai multi utilizatori de Internet decat SUAA aparut virusul care se ascunde in fisiere mp3Sony Ericsson anunta 3 noi telefoane WalkmanGhid turistic digital pe plaja din Mamaia, cu webcam live2.000 de angajati ai Sony Ericsson vor fi dati afaraUtilizatorii YouTube raman anonimiRCS/RDS schimba grila de programe in functie de propriile intereseYahoo respinge o noua oferta 'absurda' din partea MicrosoftA crescut numarul mesajelor spam intr-o limba strainaOracle mizeaza pe antreprenorii romani din ITCel mai subtire monitor LCD din lumeTokyoflash Galaxy - pentru fanii SF-urilorRomanii au cheltuit online 25 mil. euro in prima jumatate a anului 2008Razboi total pe tema tarifelor roaming Celular de shopping Yahoo introduce doua noi domenii de e-mail: ymail.com si rocketmail.comDe ce este iPhone-ul 3G atat de ieftin?Google lanseaza un sistem de masurare a audientei onlineGeanta de laptop incrustata cu cristale Swarovski
Pagina 7

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook