Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Un nou sezon ‘Dansez pentru tine’ incepe vineri la ProTV

Data introducerii: 17-03-2010

Un nou sezon ‘Dansez pentru tine’ incepe vineri la ProTVCel de-al noualea sezon ‘Dansez pentru tine’ incepe vineri, 19 martie, la ora 20.30, la ProTV.

Emisiunea mult asteptata vine cu un nou sezon plin de surprize, cu opt vedete foarte cunoscute si opt povesti de viata ale unor oameni simpli, care au avut curajul sa danseze pentru a implini visul pentru care au intrat in concurs.

Cele opt vedete participante sunt: Andreea Spataru, Dragos Bucurenci, Iuliana Luciu, Doru Tudorut, Diana Dumitrescu, Catalin Botezatu, Ana Maria Ferentz si Catalin Morosanu.

Membrii juriului raman ca si pana acum: Mihai Petre, Emilia Popescu, Cornel Patrichi, Wilmark si Beatrice Rancea, iar muzica va fi asigurata ca in fiecare sezon de inegalabila orchestra condusa de Petre Geambasu, iar dansul profesionist va fi coordonat cu genialitate de Edi Stancu.

Autor: Raluca N.

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook