Categorii stiri

EconomiePoliticaSocialJuridicSanatateCulturaMondenAutoSportIT&C

Pagina 14 ~ Grasu XXL neaga relatia cu Laura Andresan

Data introducerii: 11-01-2008

Laura Andresan nu e iubita mea. Sunt burlac convins!`, a declarat Grasu XXL. Rapper-ul a realizat anul trecut un turneu prin tara impreuna cu amfitrioana emisiunii `Interzis` si produce viitorul ei album.

Spre sfarsitul anului 2007, presa a speculat ca relatia dintre Grasu XXL si Laura Andresan nu e una strict profesionala, ci ca ar fi condimentata si cu alte activitati pentru care este renumita vedeta de la B1 (vezi Top 10 Laura Andresan :D).

Click aici pentru a citi tot articolul

Pagina 14 ~ Alte articole din acceasi categorie:

A pierdut biletul cu marele premiu de la Loto!'Dansez pentru tine' isi schimba regulileCabral o vrea de sotie pe CorinaTragedie! Laura Andresan va sta trei luni fara un san Simona Sensual isi siliconeaza fundulAu fost desemnati semifinalistii EurovisionSe pune de nunta: Adela Popescu si Marius KalmarAndreea Raicu s-a logodit cu Tudor ChirilaChristina Aguilera a devenit mamicaBritney amenintata cu un nou film eroticFergie, dependenta de sexGrasu XXL neaga relatia cu Laura AndresanLuminita Anghel si Mihai Traistariu vor prezenta Eurovision 2008Ileana Lazariuc, isi incheie cariera in cinematografie Andra, ceruta de Playboy de la tataFergie s-a logodit cu actorul Josh DuhamelDaniela le-a aratat pompierilor chiloteiiAndreea Marin Banica a fost externataSmiley si-a parasit iubita pentru Laura Cosoi Monica, nu mai ai haine?!
Pagina 14

Cautare in site

Cuvant cheie
Cauta in site

Urmariti-ne pe Facebook